• 7 november 2017
biotoop

Biotoopstudie tijdens de lessen PAV

Op maandag 6 november gingen de leerlingen uit 1B naar de Brielmeersen voor een biotoopstudie. Dit gebeurde in het kader van de lessen PAV. De leerlingen maakten kennis met verschillende bomen, planten, paddenstoelen en ook de bijen kwamen uitgebreid aan bod.
schrijf-ze-vrijdag
  • 7 november 2017

Schrijf-ze-vrijdag!

Beste leerlingen, leerkrachten, ouder(s) / opvoeders,
Halloween
  • 27 oktober 2017

pop-up Halloweenhoek

Sidder en beef, of liever: peuzel en slurp! Vandaag tijdens de pauzes serveerde het Halloweenteam van de leerlingenraad campus Peter Benoit eigenbereid lekkers in thema. Leden Errando, Indira, Lisa, Senne en Zoë uit het tweedejaar transformeerden de eco-shop tot een pop-up huiverhoek.
Ieper_2017
  • 28 augustus 2017

Inleefreis Ieper

Alle leerkrachten nog vakantie? Vergeet het! Dit team is al op prospectie naar Ieper voor de inleefreis van onze 5des en 6des.
sportdag9
  • 5 juli 2017

Sportdag 4des

En het was warm!
scholenveldloop
  • 27 oktober 2017

Scholenveldloop 2017

Vandaag was er opnieuw de jaarlijkse scholenveldloop voor de Deinse scholen. Voor Erasmusatheneum was het een schitterende editie! Maar liefst 12 medailles!
Bijen
  • 5 juli 2017

Bijenhotel

Wat heeft een boorgat te maken met nectar en het vroegtijdig verslijten van bijenvleugels? Hoe maak je de chape voor een bijenkorf op te zetten? Hoeveel isolatie is er nodig om een bijenvolk de winter te laten overleven?
  • 3 juli 2017

INSCHRIJVINGEN 2017 - 2018

U bent welkom op onze campussen van 9u tot 16u. Indien u vragen heeft en wenst dat wij contact opnemen met u, vul dan gerust ons contactformulier in op onze website.