• 23 mei 2017
Letters&Co1

Letters & Co

Even onthaasten met een boek en een drankje, het kan in Letters & Co. Op 25 april bracht 1 Erasmus A een bezoekje aan de gezellige boekenzaak op de markt van Deinze.
Chemie_olympiade_2017
  • 18 mei 2017

Olympiade Nieuws!

Op zaterdag 29 april 2017 nam Daniël Withoeck (6LWI) deel aan de finale van de Vlaamse Chemie Olympiade. Het was echter spannend afwachten tot de proclamatie op zondag 14  mei 2017 om te weten hoe dit verlopen was. Daniël behaalde een schitterende 4e plaats!
TA_1
  • 3 mei 2017

Open Avond 2017

Op 28 april was het opnieuw Open Avond van GO! Erasmusatheneum Deinze campussen Volhardingslaan en Peter Benoit. Tijdens de Open Avond konden toekomstige leerlingen proeven van workshops cultuur, sport, STEM, wetenschappen,....
Boek5

Mini Boekenbeurs

In kader van de lessen Nederlands, kregen de leerlingen van 3ASO de opdracht om hun gelezen boek voor te stellen aan de hand van een mini-boekenbeurs. Doel?
TA3
  • 5 mei 2017

Techniekacademie: Scheuren met racewagens

Al voor de 4de keer organiseerde GO! Erasmusatheneum Deinze de Techniekacademie. Leerlingen van de 3de graad van het basisonderwijs uit 14 verschillende basisscholen konden 10 woensdagen lang werken aan een raceauto.
vis
  • 31 maart 2017

1 april!

Het is pas morgen 1 april, maar toch konden we het niet laten om onze leerlingen van de 1ste graad eens goed beet te nemen. Onder het mom van een een onderzoek vanuit het departement onderwijs werd de leerlingen wijsgemaakt dat ze een oefening moesten doen in grove motoriek.
Ugent
  • 28 maart 2017

Toekomst in biochemie en biotechnologie.

GO! Erasmusatheneum Deinze maakt er een prioriteit van om leerlingen te helpen in het maken van de juiste studiekeuze/beroepenkeuze.
ieper2
  • 3 mei 2017

Oh, what a lovely war!

3de prijs voor het Erasmusatheneum voor het klasproject over de 1ste Wereldoorlog
Brey3.jpg

Bedrijfsbezoeken naar Breydel en Filliers

Leerlingen uit 3/4 Economie - Handel - OA bezochten op 27 maart het bedrijf Breydel te Gavere. We maakten kennis met het productieproces en stelden vast hoe het bedrijf werkt aan duurzaam ondernemen. Een degustatie mocht niet ontbreken.