• 12 december 2019
Studieaanbod GO! Erasmusatheneum Deinze 2019 - 2020

verandering studierichting? informeren - inschrijvingen

Na een eerste periode blijk je niet steeds de juiste studierichting te hebben gekozen.  Tot 15 januari 2020 heb je de tijd om te veranderen van studierichting. Een weloverwogen keuze die uitgaat van je interesses en talenten is daarbij cruciaal.
  • 12 december 2019
Jon
  • 27 mei 2019

Junior Olympiade Natuurwetenschappen

Op 27 april namen 11 leerlingen uit 4 ASO deel aan de eerste ronde van de junior olympiade voor natuurwetenschappen.
Boostcamp
  • 27 november 2019

Omgaan met emoties - niet enkel acties maar ook blijvende vernieuwingen

GO! Erasmusatheneum Deinze investeert in weerbaarheid van jongeren.
Toon Maebe, Michael Van Coppenolle en Björn Sengier.
  • 5 juni 2019

GO! Erasmusatheneum Deinze en KMSK Deinze geven vanaf september voetbalopleiding aan eerstejaars

De eerstejaars van het GO! Erasmusatheneum Deinze kunnen vanaf september een voetbalopleiding volgen binnen de schooluren van een voltijdse schoolopleiding.
  • 27 mei 2019

Oude lessenaars en stoelen te koop

Onze school verkoopt oude lessenaars en stoelen. Voor meer info: pb.sec@erasmusatheneum.be
Zoe1
  • 5 juni 2019

Zoë Van Doorne werd dit weekend Belgisch kampioene Acro

Zoë Van Doorne uit 3 Latijn werd dit weekend Belgisch kampioen Acro en plaatste zich zo voor het EK 2019 in Israël. Dikke proficiat Zoë!!
regatta1
  • 22 mei 2019

Regatta 2019

De jaarlijkse regatta op woensdag 15/05 was weer een topeditie. Mooi weer, enthousiaste supporters en stevige sportieve prestaties. GO! Erasmusatheneum greep net naast de beker, en eindigde dus op een (mooie) 2de plaats.