bio
  • 27 maart 2018

Studiebegeleiding

Bezoek HOWEST Brugge met 5 STW en 5WE - kennismaking hogeschool en practica (bloedgroepbepaling, microscopie)
Tweet Bruno Vanobbergen
  • 8 februari 2018

Open klassenraden in de pers

pdf bestandartikel OKR Het laatste Nieuws.pd
kaasenwijn
  • 8 februari 2018

Schrijf je in voor de jaarlijkse kaas- en wijnavond op 2 maart 2018

De jaarlijkse kaas- en wijnavond is steeds een gezellig samenzijn, waarbij ouders, leraren, leerlingen en sympathisanten elkaar ontmoeten. Ook voor oud-leerlingen is dit een ideale manier om elkaar nog eens terug te zien in een leuke, ongedwongen sfeer.
missionOlympic
  • 27 maart 2018

GO! Erasmusatheneum = sportieve school

Tijdens het jaarlijkse sportreferendum van Stad Deinze ontving onze school (opnieuw) de wisselbeker als winnaar van de jaarlijkse Scholenveldloop.
TA1
  • 25 januari 2018

Start van de Techniekacademie 2018

Techniek is sjiek! Vandaag werd op onze school het startschot gegeven van de jaarlijkse Techniekacademie. De inschrijvingen dienden naar goeie gewoonte vroegtijdig te worden afgesloten wegens overweldigende belangstelling.