Derde graad Kantoor - Verkoop

Kantoor - Verkoop

Op kantoor of in het magazijn kan iedereen op mij rekenen!

Ga je graag om met klanten, leveranciers en bezoekers? Heb je interesse in logistiek? Ben jij de polyvalente medewerker waar vele bedrijven op zoek naar zijn? Opteer je voor een praktische vorming waarin je je flexibel leert inzetten voor verschillende taken? Kies dan voor de richting Kantoor met module verkoop!

Lessen

Wil je weten hoe je telefoongesprekken moet voeren,  post moet ordenen en verwerken, documenten klasseren of professioneel mails en andere correspondentie kan afhandelen? 
Dit alles leer je doorheen de lessen, tijdens het virtuele kantoor, de mini-onderneming en op stage. Je ziet eveneens hoe je moet werken met database of rekenblad op de computer en ook aan je communicatie- en sociale vaardigheden wordt gesleuteld.

De derde graad focust op zich ook op leren solliciteren en de handelsbeurs. Handelsdocumenten invullen, het ondersteunen van interne vergaderingen, het verder aanmaken van databanken en efficiënt kunnen werken met rekenbladen krijgen de nodige aandacht.

Het 7de specialisatiejaar bereidt je specifiek voor om technisch administratief bediende te worden en stoomt je werkelijk klaar voor het beroepsleven. Je krijgt ook de kans om na te gaan of je kwaliteiten in de verkoop liggen door een uitgebreide stageperiode van 10 weken per jaar.

Kennis van talen is doorheen deze opleiding van groot belang, maar ook stiptheid, orde, discipline en beleefdheid zijn belangrijke pijlers. Indien je hier goed aan werkt, krijg je eveneens een bijkomend een SODA-attest per jaar!