info - contact - Inschrijven

Beste ouder,

Beste leerling,

Als je op deze website terecht komt, heb je al enige informatie gekregen over onze school. Mogelijks heeft je zoon of dochter net een doedag ervaren, u kent de school via andere ouders, u heeft een folder meegekregen,...

De brochure die uiteenzet waarvoor we staan als school en hoe we dit vertalen in onze lessentabellen vind je onder het tabblad studierichtingen. De uitleg hier rond kan je uitgebreid krijgen door de ingesproken powerpoint door te nemen die online staat bij het bericht over de individuele geleide bezoeken.

Gezien een info- of opendeurdag in de nabije toekomst niet mogelijk is, bieden we dit graag aan per gezin. Op die manier geven we alle info die we op een infomoment in groep overbrengen en beantwoorden meteen de vragen op maat van uw zoon of dochter. Zijn er extra noden inzake snelle leerders of leer- en ontwikkelingsproblemen, dan brengen we u in contact met één van onze leerbegeleiders.

Om een verdere afspraak te maken, kan u ons via het contactformulier, telefonisch of per mail contacteren via volgende gegevens.

Bent u  dan of op een later moment klaar om in te schrijven, dan organiseren we dit digitaal of op de school zelf.

Campus Peter Benoit Campus Volhardingslaan
secretariaat@erasmusatheneum.be secretariaat@erasmusatheneum.be
09/381.56.00 09/381.56.00
via het contactformulier op deze website.

 

 

 

 

 

Inschrijven