infoavond van basis naar secundair

  • 21 februari 2022

Op maandag 21 februari 2022 gaat de infoavond van basis naar secundair door tussen 19u00 - 20u30 in de refter van campus Volhardingslaan.

Op het programma staat:

  • Waarop let je bij het kiezen van een middelbare school?
  • Hoe zit de middelbare school in elkaar - A-stroom - B-stroom?
  • Hoe organiseren wij de eerste graad:  hoofdmodules - VVV-modules - Rots en water - lessentabel- leerbegeleiding?

Je kan inschrijven via dit webformulier.

Het bezoeken van de leslokalen op campus Volhardingslaan is mogelijk een haf uur voor en een half uur na de uiteenzetting. Voor campus Peter Benoit kan dit op de opendeuravond die doorgaat op vrijdag 22 april tussen 17u00 - 21u00.

Tijdens de opendeuravond van 22 april tussen 17u00 - 21u00 worden beide campussen open gezet en kan je de uiteenzetting van basis naar secundair nog eens krijgen in lange of verkorte vorm. Ook naar de andere richtingen toe is er de nodige uitleg mocht je willen overstappen van richting of school. Op deze open avond zijn er ook sessies van de hoofdmodules voor de kinderen van het eerste jaar om hen te helpen in het maken van een keuze.

Toekomstige leerlingen zijn zowel op de infoavond als op de opendeuravond welkom.

In maart organiseren we zogenaamde doedagen. Dan komen de kinderen van het 6de leerjaar uit de scholen van het GO! in de nabije omgeving op bezoek en maken kennis met de hoofdmodules. Wil jouw kind ook graag op doedag komen en zit hij of zij niet op één van deze basisscholen, dan kan je via het contactformulier een aanvraag doen. Ook voor een proefdagje 1B doen we het nodige.