gedicht

Week van de Poëzie

Poëzie doet groeien en openbloeien... Afgelopen vrijdag maakte de leerlingenraad de winnaars bekend van onze dichtwedstrijd tijdens de Poëzieweek
doedag

Doedagen 2020

Impressie van de doedagen op GO! Eramsusatheneum Deinze: Mediawijsheid en fake news voor L5.
  • 5 februari 2020

Op bezoek bij Henk Rijckaert!

De leerlingen van 2BVL Hout-Decoratie bezochten de werkplaats van Henk Rijckaert samen met mijnheer Vandeburie.
WO

Regina Sluszny

Regina Sluszny bezoekt ongeveer drie scholen per week om haar verhaal en dat van haar man (George Suchowolski) te vertellen. Beide zaten als kind ondergedoken tijdens de Tweede Wereldoorlog en konden zo aan de concentratiekampen ontsnappen.
olympinfo

Informatica Olympiade

De resultaten van de Belgische Informatica Olympiade zijn bekend. We hebben 2 finalisten!
barco

Ondernemerschap

Vorige week kwam de heer Carl Vanden Bussche van Barco een gastlezing geven over ondernemerschap aan de leerlingen van 5 en 6 economie.
3stw
  • 7 februari 2020

Kinderrechtenwandeling in Gent

Dwars door de stad Kinderrechtenwandeling. 3+4STW observeert en interviewt in Gent
planetarium

Zesdes op uitstap

Dinsdag op uitstap naar Brussel met alle leerlingen van het zesde jaar. Op het programma stond het Planetarium en het Museum voor Natuurwetenschappen.
  • 24 januari 2020

5 en 6 STW naar de tentoosnstelling 'The Circle of Life"

Opdracht: Impressiefoto van The Circle of Life: