STEAMacademie GO! Erasmusatheneum Deinze

GO! Erasmusatheneum heeft een hart voor STEAM!


Heeft je zoon of dochter nog geen flauw idee van wat hij of zij later wil worden of studeren? Misschien heeft hij of zij verborgen technisch talenten? Schrijf je kind in voor een STEAMacademie en laat het zelf eens proeven van alle mogelijkheden. STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics. Techniek en technologie dus, maar ook creativiteit, wetenschappen en wiskunde.


In onze STEAMacademie zetten kinderen hun eerste stappen in de wereld van hout, elektriciteit en schilderen-decoratie. Ze ontdekken hun technische talenten en, wie weet, krijgen ze goesting in meer techniek! Een eigen auto met bijhorende garage bouwen of een eigen huis in een nieuwe wijk? Dat kan.

Eind december starten we de inschrijvingen via een oproep op deze webpagina naast de flyers die we uitdelen in de naburige basisscholen.

Zit je kind in het vijfde of zesde leerjaar? Zorg dan dat hij of zij er bij is en schrijf in voor een serie van 10 workshops tussen 13u00 - 15u00 of van 15u15 - 17u15. Je betaalt 25 euro voor de 10 workshops en krijgt je werkstuk mee naar huis.

Meer informatie krijg je via techniekacademie@erasmusatheneum.be