VOETBALOPLEIDING DEINZE

"Voetballen tijdens de lesuren is een droom. Ik kan mijn energie kwijt en kan daarna veel beter focussen tijdens de andere lessen."

DOELEN

Een voetballer leeft voor doelen. Elke dag met een open mindset en vol goesting het beste van zichzelf geven: dat is wat wij willen bereiken met onze voetbalopleiding, die volledig geïntegreerd zit in het lessenrooster. "Groeien als mens, ontwikkelen als voetballer" is niet zomaar een leuze. Eigenschappen als autonomie, assertiviteit, omgangsvaardigheden, ... komen impliciet én expliciet aan bod en zijn verrijkend voor elke mens.

Als voetballer focussen we op de individuele ontwikkeling van technische en breedmotorische vaardigheden. Balaannames, passeerbewegingen, 1v1, keuzes maken, kleine wedstrijdvormen & positiespelen ... maar ook reactiesnelheid, coördinatie, wendbaarheid, ... komen aan bod. Dit alles wordt aangeboden onder leiding van gediplomeerde coaches/ leraren van KMSK Deinze en Club Brugge.

Binnen de trainingen wordt er gedifferentieerd in ontwikkelingsgroepen, zodat elke leerling op zijn/haar tempo optimaal kan ontwikkelen. Daarom kiezen we ervoor om max. 24 plaatsen open te zetten in het eerste jaar.

In de tweede graad kunnen leerlingen optioneel kiezen voor een alternatieve training, o.l.v. Tony Sergeant (ex-speler bij Deinze, Zulte Waregem, Antwerp, AS Bari en Cercle Brugge) waarbij gefocust wordt op functionele ontwikkeling en blessurepreventie via individuele aanpak.

Wil je meer weten over hoe de voetopleiding er voor jou kan uitzien? Bekijk dan de lessentabellen van de richting die jij wil doen; bij ons word je een voetballer met een voorbereiding naar verdere studies of de arbeidsmarkt!

Drieluikfolder voetbal pagina 1
Drieluikfolder voetbal pagina 2